§ 24 Kutsuliikennepalvelun hankinta Kittilän lentoaseman ja Muonion välille

Lataa 

MUODno-2023-315

Päätöspäivämäärä

14.12.2023

Päätöksen tekijä

Elinvoimajohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 37 § 

Muonion kunnan pienhankintaohjeet

Kuvaus

Muonion kunta on kilpailuttanut kutsuliikennepalvelun Muonion ja Kittilän lentoaseman välisen henkilökuljetusten toteuttamiseen. Tarjouksia on pyydetty liikennöinnistä kutsuliikennepalveluna henkilökuljetuksia varten Muonion – (Jeriksen) – (Pallaksen) - Kittilän lentoaseman välillä Finnairin kotimaan lähtevälle ja saapuvalle lennolle ma-pe -päivisin keskimäärin kerran päivässä (yksi Muonio-Kittilä ajokerta + yksi Kittilä-Muonio ajokerta). Palvelua hankintaan yhteen (1 ajokerta) Muonio-Kittilä kuljetukseen ja yhteen (1 ajokerta) Kittilä-Muonio kuljetukseen per päivä ma-pe päivinä kutsuliikenneperiaatteella. Mikäli ei ole tullut ennakkovarauksia kuljetukseen, ajokertaa ei ajeta. Vain toteutuneista ajokerroista laskutetaan kuntaa.

Tarjoukset pyydettiin ajalle 1.1.-29.2.2024 + optio ajalle 1.-31.3.2024 (1kk). Option käyttöönotosta päättää palvelun tilaaja. Hankinnasta tehdään erillinen sopimus.

Hankintailmoitus on julkaistu Cloudia-tarjouspalvelussa 29.11.2023 ja tarjoukset tuli jättää 12.12.2023 klo 10:00 mennessä. Hankinta on kansalliset kynnysarvot alittava palveluhankinta. Kyseessä on avoin hankintamenettely ja tarjouksen valintaperusteena halvin hinta. Tarjouksenaan kutsuliikennepalvelun tarjoajia on pyydetty ilmoittamaan hinta, millä tarjoaja on valmis toteuttamaan kutsuliikennepalveluajot per ajokerta euroina (alv 0 %) tarjouspyynnössä mainituin perustein. 

Määräaikaan mennessä saapui kaksi (2) tarjousta: Xapes Oy ja Taksi Teijo Kaivola. Molemmat määräaikaan mennessä saapuneet tarjoukset ovat tarjouspyynnön mukaisia. Tarjoukset on avattu ja vertailtu 12.12.2023. 

Tarjouspyyntöasiakirjat liitteineen (tarjouspyyntö, tarjousten avauspöytäkirja, tarjousten vertailutaulukko) ovat pykälän oheismateriaalina.

Päätös

Hyväksyn edullisemman Taksi Teijo Kaivolan tarjouksen hintaan 107,95 euroa/ajokerta (alv. 0%), sillä edellytyksellä, että kilpailutuksen yleiset ehdot toteutuvat hyväksyttävästi. Hankinnasta laaditaan erillinen sopimus, joka on voimassa 1.1.-29.2.2024 (+ mahdollinen optio 1.3.-31.3.2024). Option käytöstä päättää tilaaja.

Allekirjoitus

Jussi-Pekka Tammilehto, elinvoimajohtaja

Organisaatiotieto

Muonion kunta