§ 78 Valmentajan tehtävän täyttäminen 1.1.2024 alkaen toistaiseksi

Lataa 

MUODno-2023-640

Päätöspäivämäärä

20.12.2023

Päätöksen tekijä

Sivistysjohtaja

Päätöksen peruste

Muonion kunnan hallintosääntö 55 §

Kuvaus

Freeride-akatemian toiminta on vakiintunut osaksi Muonion lukion toimintaa pilottihankkeen jälkeen vuodesta 2021 alkaen. Valmennustoimintaa on laajennettu lukuvuonna 2023-2024 myös muuhun urheilun yleisvalmennukseen, joka integroituu Freeride-akatemian jo olemassa olevaan toimintaan. Urheiluvalmennustoiminta antaa urheilijoille mahdollisuuden opiskelun ja harjoittelun joustavaan yhdistämiseen.

Valmentajan tehtäväkuvaan sisältyy Muonion lukiossa opiskelevien valmennustyö ja Freeride Academyn -toiminnan koordinointi, aikataulutus, vetovastuu ja akatemiavalmennus. Lisäksi valmennettavia voi olla myös muista oppilaitoksista. Työ sisältää päivittäistä valmennusta sekä leiritoimintaa. Valmentaja tulee tekemään tiivistä yhteistyötä lukion muun henkilökunnan kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluu mm. harrastus- ja kansalaisopistotoiminnan ohjaamiseen osallistuminen. Valmentajan esihenkilönä toimii lukion rehtori.

Muonion lukion valmentajan toistaiseksi voimassa oleva työsuhde on ollut haettavana Kuntarekry- järjestelmässä, työmarkkinatorin palvelussa ja kunnan internetsivuilla julkaistulla ilmoituksella. Hakuaika tehtävään päättyi 11.12.2023 klo 15.00. Tehtävää haki viisi henkilöä.

Haastatteluun kutsuttiin koulutuksen, työkokemuksen, valmennusosaamisen sekä lajiosaamisen perusteella kolme hakijaa. Haastatteluun kutsutuista kaksi otti hakemuksen pois ennen haastatteluja. Hakijoista haastateltiin 20.12.2023 *********. Haastattelijoina toimivat sivistysjohtaja Päivi Rantakokko, sivistyslautakunnan puheenjohtaja Pirjo Rauhala ja lukion rehtori Ruut Kyyrö.

Koulutuksen, työkokemuksen, valmennusosaamisen, lajiosaamisen sekä haastattelun perusteella toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Muonion lukion valmentajaksi haastatteluryhmä esittää valittavaksi yksimielisesti *********.

 

Päätös

Muonion lukion valmentajaksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen valitaan *********.

Palvelusuhteessa noudatetaan yleistyöaikaa (38,25 h/vko). Palkkaus on KVTES:n hinnoittelutunnuksen 01ASI040 mukainen ja tehtäväkohtainen palkka on 3096,66 €/kk (sis. TVA-osuuden). Valinnassa valmentajan tehtävään ei sovelleta koeaikaa.

Allekirjoitus

Päivi Rantakokko

Organisaatiotieto

Muonion kunta