§ 6 Tontinhakujärjestelmän hankkiminen

Lataa 

MUODno-2022-351

Päätöspäivämäärä

10.1.2024

Päätöksen tekijä

Elinvoimajohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 37 §

Kunnan pienhankintaohje kohta 2.2

Kuvaus

Kunnan käyttöön on tarpeen hankkia sähköinen kanava, josta myytävät tontit ovat helposti haettavissa. Kunnalla on käytössä Sitowisen toimittama Louhi Kuntapalvelin viranomaisten sisäverkon palveluna sekä tähän liitetyt rakennusvalvonnan sovellukset. Elinvoimapalvelut on pyytänyt tarjousta Louhi-palvelun laajentamisen siten, että se kattaa nykyisten palveluiden lisäksi samaan teknologiaan perustuvan julkisen karttapalvelun (Louhi Kuntapalvelin internet -käyttöön) sekä Louhi Tontinhaku -sovelluksen jonka avulla kunta voi ylläpitää myynnissä olevia tontteja sekä julkaista ne julkisessa karttapalvelussa, jossa niiden tietoja voidaan katsella sekä jättää tonttihakemukset. 

Hankinnan kokonaisarvo on neljän vuoden aikana 10 968 euroa. Hinta koostuu 3 000 euron käyttöönottomaksusta ja 1 992 euron vuosittaisesta käyttömaksusta.

Suorahankinnan erityisenä perusteena on, että kunnalla on jo käytössään Sitowise Oy:n Louhi Kuntapalvelin, joten on kokonaistaloudellisesti edullisin hankkia laajennusosa tähän järjestelmään. Hankinttavaa julkista karttapalvelua voidaan laajentaa myös muiden kuntalaisille karttapohjaisesti esitettävien tietojen julkaisuun mm. kaavojen.

Päätös

Päätän hankkia tontinhakujärjestelmän Sitowise Oy:ltä tarjouksen mukaisesti.

Allekirjoitus

Jussi-Pekka Tammilehto, elinvoimajohtaja

Organisaatiotieto

Muonion kunta