§ 13 Määräaikaisen työpäällikön valinta

Lataa 

MUODno-2024-148

Päätöspäivämäärä

2.4.2024

Päätöksen tekijä

Elinvoimajohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 53 ja 54 §

Kuvaus

Määräaikainen työpäällikön toimi on ollut haettavissa kuntarekryn kautta 14. – 21.3.2024 välisenä aikana. Määräaikaan mennessä tuli viisi hakemusta. Kaikki hakijat täyttivät kelpoisuusehdot.

Työpäällikön tehtäviin kuuluu ensisijaisesti toistaiseksi virkavapaalla olevaa kunnossapitopäällikköä. Lisäksi työpäällikkö avustaa elinvoimajohtajaa investointihankkeiden valmistelussa ja toteutuksessa. Mikäli kunnossapitopäällikkö palaa virkavapaalta, siirtyy työpäällikkö työskentelemään kokoaikaisesti investointihankkeiden parissa.

Kunnossapitopäällikön tehtäviin kuuluu kunnan toimitilojen (n. 14 000 brm2), asuntojen (n. 6 500 brm2), katujen (n. 22 km) ja yleisten alueiden kunnossapidon tarveharkinta ja toteutus, kunnossapitoon liittyvien urakoiden hankinta ja valvonta. Kunnossapitopäällikkö avustaa organisaation muita toimijoita teknisissä asioissa (kustannusarviot yms.) hankkeiden ja projektien valmistelussa.

Elinvoimajohtaja on tehnyt hakija yhteenvedon ja haastatellut kaksi soveltuvinta hakijaa. Kokonaisharkinnan perusteella soveltunein hakija on *********. Hänellä on 20 vuoden työkokemus rakennusalan rakennuttamis-, valvonta- ja työnjohtotehtävistä.

Päätös

  • ********* valitaan työpäällikön 5 kuukauden määräaikaiseen toimeen
  • varalle valitaan *********
  • työpäällikön palvelussuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaan
  • tehtävän palkkaryhmä on 5 01 01 01 1, tehtävän palkkaus muodostuu tehtäväkohtaisesta tva-prosessissa vahvistetusta palkasta ja työaikamuotona on toimistotyöaika (36,25 h/vko)

Allekirjoitus

Jussi-Pekka Tammilehto, elinvoimajohtaja

Organisaatiotieto

Muonion kunta