§ 8 Lasten ja nuorten tuetut elokuvaliput

Lataa 

MUODno-2022-523

Päätöspäivämäärä

9.11.2022

Päätöksen tekijä

Kirjastonjohtaja, kulttuurisihteeri

Päätöksen peruste

Muonion kunnan hallintosääntö 28.5§

Kuvaus

Lapland Hotels Olos on lähestynyt Muonion kunnan kulttuuri- ja nuorisotoimea ja ehdottanut yhteistyötä, jossa kunnassa asuvat lapset ja nuoret voivat käydä elokuvateatterissa 50% alennettuun hintaan.

Muonion kunnan kulttuuri- ja nuorisotoimi haluaa tukea muoniolaisten perheiden hyvinvointia, ja edistää kulttuurin saavutettavuutta sekä monipuolista käyttöä tukemalla kaikkien alle 29-vuotiaiden kuntalaisten elokuvakäyntejä. Lapland hotels Olos on lähtenyt myös tukemaan toimintaa siten, että lapsi tai nuori maksaa itse 50% 12€ hintaisen lipun hinnasta ja Lapland Hotels Olos ja Muonion kunta maksavat 50% osuuden lipusta puoliksi. Täten kunnan maksettavaksi tulee 3€ elokuvalippua kohden. Lapland Hotels Olos on oikeutettu lippujen hintamuutoksiin, jolloin lipun käyttäjän ja kunnan maksuosuus voi muuttua.

Jokainen alle 29-vuotias muoniolainen lapsi tai nuori on oikeitettu kalenterivuoden aikana yhteen alennettuun elokuvalippuun, jonka voi hakea nuorisotalo Tippalasta aukioloaikojen sisällä.

 

Päätös

Muonion kunnan kulttuuritoimi sitoutuu maksamaan 25% yhden elokuvalipun hinnasta tukeakseen muoniolaisten perheiden kulttuurin saavutettavuutta. Jokainen alle 29-vuotias kuntalainen lapsi tai nuori on oikeutettu yhteen tuettuun elokuvalippuun kalenterivuoden aikana.

Allekirjoitus

Paula Löppönen, kulttuurisihteeri

Organisaatiotieto

Muonion kunta