§ 8 Muonion kunnankirjaston poikkeavat aukioloajat helmikuussa 2023

Lataa 

MUODno-2023-58

Päätöspäivämäärä

31.1.2023

Päätöksen tekijä

Kirjastonjohtaja, kulttuurisihteeri

Päätöksen peruste

Muonion kunnan hallintosääntö 28.4§

Kuvaus

Lapin kirjaston alueellisestä kehittämistehtävästä huolehtiva AKE Lappi tarjoaa kunnille mahdollisuuden vierailla aikaisemmin määriteltyjen kirjastokavereiden kirjastossa tutustumassa toisten kirjastojen henkilökuntaan, toimintaan ja
tiloihin. Vierailut täydentävät jo käytössä olevaa vertaisoppimismallia, ja koko kirjaston henkilökunnan osallistumisella varmistetaan uusien ideoiden leviäminen, ja mahdollistetaan koko henkilökunnan toisten kirjastojen toimintaan tutustuminen. Tapahtuman aikana on myös tarkoitus suunnitella Lapin kirjastostrategiaa tukevaa toimintaa. Muonion kunnankirjaston kirjastokaveri on Inarin kirjasto, joka vieraili Muoniossa 21.-22.11.2022.


Muonion kunnankirjaston ja Yhteispohjoismaisen kirjastoauton henkilökunnan vastavuoroinen vierailu Inariin on suunniteltu toteutettavaksi 26.-28.2.2023. Muonion kunnankirjasto on suljettuna ja kirjastoauton reitit peruutettu kyseisinä päivinä, jotta
koko henkilökunta pääsee osallistumaan tilaisuuteen. Omatoimikirjasto palvelee kyseisenä ajanjaksona normaalisti. AKE Lappi maksaa henkilökunnan matkustus- ja majoituskulut, mutta päivärahat jäävät kunnan maksettavaksi.

Päätös

Muonion kunnankirjasto on suljettu ja Yhteispohjoismaisen kirjastoauton Muonion reitit peruttu 27.-28.2.2023 Inariin suuntautuvan vierailun vuoksi.

Allekirjoitus

Paula Löppönen

Organisaatiotieto

Muonion kunta