§ 16 Perusopetuksen ja lukion matematiikan tuntiopettajan tehtävän täyttäminen 1.8.2023 alkaen toistaiseksi

Lataa 

MUODno-2023-124

Päätöspäivämäärä

28.2.2023

Päätöksen tekijä

Sivistysjohtaja

Päätöksen peruste

Muonion kunnan hallintosääntö 42 a §

Kuvaus

Perusopetuksen ja lukion matematiikan tuntiopettajan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä 1.8.2023 alkaen on ollut haettavana Kuntarekry-järjestelmässä, työ- ja elinkeinotoimiston tiedotuksessa ja kunnan internetsivuilla julkaistulla ilmoituksella. Hakuaika päättyi 13.2.2023 klo 15.00.

Tehtävää haki kuusi henkilöä, joista neljä oli kelpoisia. Kelpoisista kutsuttiin kolme haastatteluun hakemusasiakirjojen perusteella. Heistä yksi otti hakemuksen pois ennen haastatteluja. Hakijoista haastateltiin Matias Kolström ja Oona Arnez.​​ Haastattelijoina toimivat vt. sivistysjohtaja Päivi Rantakokko, vs. perusopetuksen rehtori Paula Ylitalo ja vs. lukion rehtori Priitta Pöyhtäri-Trøen. Koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelujen perusteella perusopetuksen ja lukion matematiikan tuntiopettajan tehtävään 1.8.2023 alkaen haastatteluryhmä esittää valittavaksi yksimielisesti Matias Kolströmin ja hänen varalleen Oona Arnezin.

Päätös

Perusopetuksen ja lukion matematiikan tuntiopettajan tehtävään 1.8.2023 alkaen toistaiseksi valitaan Matias Kolström. Hänen varalleen valitaan Oona Arnez.

Palkkaus OVTES:n mukaan.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote uhalla, että valinta muuten raukeaa.

Allekirjoitus

Päivi Rantakokko

Organisaatiotieto

Muonion kunta