§ 1 Hankintapäätös verkkosivuista Elintapaohjauksen palvelupolku Tunturilappiin -hankkeelle

Lataa 

MUODno-2023-204

Päätöspäivämäärä

31.3.2023

Päätöksen tekijä

Liikuntasihteeri

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 28.5

Hankintaohjeet

Kuvaus

Muonion kunnassa on käynnissä ”Elintapaohjauksen palvelupolku Tunturi-Lappiin 2022-2024 -hanke”, jonka tavoitteena on luoda liikuntaneuvonnan palveluketju osaksi Muonion, Kittilän ja Kolarin kuntien ja hyvinvointialueiden palvelutarjotinta. Lisäksi tavoitteena on viestiä alueen kuntalaisille liikunnan tärkeästä merkityksestä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä. Hanketta rahoittaa EU ja Valtio.

 

Hankesuunnitelmaan kirjatun työpaketin (TP2) tarkoituksena on liikunnallisen elämäntavan edistäminen viestinnän kautta, jota varten luodaan oma Tunturi-Lapin liikuntaneuvontasivusto. Projektipäällikkö on kilpailuttanut verkkosivujen hankinnan. Tarjouspyyntö lähetettiin 2.3.2023 Cloudia hankintapalvelun kautta rajoitetulla menettelyllä sähköpostilla kahdeksalle (8) potentiaaliselle tarjoajalle. Määräaikaan 17.3.2023 (00:00) mennessä tarjouksen jätti kolme (3) yritystä:

·         Mainostoimisto Seven-1

·         Louru Oy

·         DigiJuulia Avoin yhtiö

 

Tarjoukset vertailtiin ja pisteytettiin tarjouspyynnössä ilmoitetuilla periaatteilla. Mainostoimisto Seven-1 sai parhaat kokonaispisteet, kun vertailtiin työohjelman sisältöä, kokonaishintaa ja aiempia referenssejä.

Päätös

Hankitaan Mainostoimisto Seven-1 16.3.2023 vastaanotetun tarjouksen mukainen palvelu kokonaishintaan 7 800 euroa (0 % alv).

Allekirjoitus

vs. liikuntasihteeri, Hanna Marttila

Organisaatiotieto

Muonion kunta