§ 61 Autokirjastonhoitajan työsuhteen täyttäminen 4.9.2023 alkaen toistaiseksi

Lataa 

MUODno-2023-392

Päätöspäivämäärä

11.8.2023

Päätöksen tekijä

Sivistysjohtaja

Päätöksen peruste

Muonion kunnan hallintosääntö 42 a §

Kuvaus

Yhteispohjoismaisen kirjastoauton autokirjastonhoitajan toistaiseksi voimassa oleva työsuhde on ollut haettavana Kuntarekry- järjestelmässä, työ- ja elinkeinotoimiston tiedotuksessa ja kunnan internetsivuilla julkaistulla ilmoituksella. Hakuaika tehtävään päättyi 31.7.2023 klo 15.00. Tehtävää haki yhdeksän henkilöä, joista kahdella oli kelpoisuus tehtävään.

Haastatteluun kutsuttiin koulutuksen ja työkokemuksen perusteella ********* ja *********. Haastattelut suoritettiin 7.-8.8.2023. Haastattelijoina toimivat sivistysjohtaja Päivi Rantakokko ja kirjastonjohtaja Paula Löppönen.

Koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelujen perusteella toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen autokirjastonhoitajaksi haastatteluryhmä esittää valittavaksi yksimielisesti Fm ********* ja hänen varalleen Fm *********.

Päätös

Autokirjastonhoitajaksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen valitaan ********* ja hänen varalleen *********.

Palvelusuhteessa noudatetaan toimistotyöaikaa (36,25t). Palkkaus on KVTES:n hinnoittelutunnuksen 02KIR042 mukainen ja tehtäväkohtainen palkka on 2 898,62 euroa/kk (sis. TVA-osuuden).

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Valinta on ehdollinen. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sillä uhalla, että valinta muuten raukeaa.

Allekirjoitus

Päivi Rantakokko

Organisaatiotieto

Muonion kunta