§ 17 Avustuksen käyttökohteen muutospäätös

Lataa 

MUODno-2023-274

Päätöspäivämäärä

20.9.2023

Päätöksen tekijä

Elinvoimajohtaja

Päätöksen peruste

Avustusten yleiset myöntämisperusteet (khall 27.2.2023 § 47)

Elinvoiman tapahtuma-avustuksen myöntämisperusteet (elinvoimalautakunta 31.1.2023 § 20)

Hallintosääntö 35 § 1. kohta

 

Kuvaus

Muonion lapset ja nuoret ry:lle on myönnetty elinvoiman tapahtuma-avustusta vuoden 2023 avustushaussa 790 euroa kirkonkylän lintutornilla järjestettävään syystapahtumaan. Tapahtumaan myönnetyllä avustuksella on ollut määrä kattaa mm. tapahtuman asiantuntijapalkkio ja markkinointimateriaalia.

Yhdistyksen puheenjohtajalta on tullut pyyntö käyttää heille myönnetty avustus yhdistyksen järjestämään toiseen tapahtumaan. Uusi avustuksella järjestettävä tapahtuma olisi kiertävä planetaarioesitys, joka järjestettäisiin yhdistyksen puheenjohtajan antaman tiedon mukaan lokakuun 2023 aikana Muoniossa. Järjestettävä tapahtuma on avoin kaikille. Avustusten yleisten myöntämisperusteiden mukaan avustusta voidaan käyttää vaan siihen tarpeeseen, johon se on myönnetty. Mikäli avustusta halutaan käyttää muuhun tarkoitukseen, on käyttötarkoituksen muutos erikseen anottava. Jos avustus jää osittain tai kokonaan käyttämättä tai avustuksen käyttöehtoja rikotaan, voidaan avustus periä osittain tai kokonaan takaisin.

Kunnan avustustyöryhmä on käsitellyt muutosanomuksen ja puoltaa muutoksen hyväksymistä, mikäli tapahtuman toteutuksessa noudatetaan avustusten yleisiä myöntämisperusteita ja elinvoiman tapahtuma-avustukselle määriteltyjä myöntämisperusteita.

Päätös

Hyväksyn Muonion lapset ja nuoret ry:n anomuksen myönnetyn elinvoiman tapahtuma-avustuksen 790 euroa käyttämisestä hakemuksen mukaisen tapahtuman järjestämiseen avustusten yleisten myöntämisperusteiden ja elinvoiman tapahtuma-avustusten myöntämisperusteiden mukaisesti.

Allekirjoitus

Jussi-Pekka Tammilehto

Organisaatiotieto

Muonion kunta