Elinvoimalautakunta, kokous 21.5.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 32 Muonion päiväkoti-esikouluhankkeen vastaava työnjohtaja

MUODno-2024-208

Valmistelija

  • Sari Virkkunen, toimistosihteeri, sari.virkkunen@muonio.fi

Perustelut

Valtuusto on vahvistanut vuoden 2024 talousarviossa 800.000 eur päiväkoti-esikoulun rakentamishankkeelle. 

Kunta on päättänyt toteuttaa hankkeen omajohtoisena rakentamisena niin, että elinvoimajohtaja toimii hankkeen rakennuttajana ja paikallisvalvojana. Vastaavan työnjohtajan 18 kk määräaikainen tehtävä on ollut haettavana Kuntarekry -järjestelmässä sekä kunnan ja te-toimiston internetsivulla. Hakuaika päättyy 16.5.2024. 

Vastaavan työnjohtajan tulee täyttää YM:n ohjeen mukaiset vaativan työnjohtotehtävän kelpoisuusehdot. Kokemus vastaavista rakennusalan työnjohto- / rakennnuttajatehtävistä katsotaan eduksi. 

Määräaikaan mennessä tuli kahdeksan (8) hakemusta, joista yksi perui hakemuksensa. Hakijoista kolmella eivät täyttyneet tehtävään asetetut kelpoisuusvaatimukset. Elinvoimajohtaja on haastatellut kolme (3) hakijaa ja suosittelee valittavaksi Tomi Lehtimäen, joka on kokonaisharkinnan perusteella ansioitunein hakija.

Yhteenveto hakijoista kokouksen oheismateriaalina. 

Hallintosäännön 54 § mukaan lautakunnat valitsevat alaisensa organisaation tehtäväalue- ja tehtäväyksikkövastaavat. 

Ehdotus

Esittelijä

  • Jussi-Pekka Tammilehto, elinvoimajohtaja, jussi-pekka.tammilehto@muonio.fi

Kokouksessa. 

Elinvoimalautakunta valitsee vastaavan työnjohtajan 18 kk määräaikaiseen tehtävään Tomi Lehtimäen ja hänen varalleen Raul Helanderin. 

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävän  palkkaryhmä on teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen palkkahinnoittelukohta 5 01 01 01 1 ja palkkaus muodostuu tva-prosessissa vahvistettavasta palkasta. 

Päätös

Elinvoimalautakunta hyväksyi esittelijän ehdotuksen.

Tiedoksi

Hakijat, palkkatoimisto