Sivistyslautakunta, kokous 30.11.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 113 Varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävän vaativuuden muuttaminen

MUODno-2022-545

Valmistelija

  • Kaisa Mella, kaisa.mella@muonio.fi

Perustelut

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja Leena Raitanen on toiminut ja toimii omien työtehtäviensä ohella varhaiskasvatusjohtajan sijaisena sekä päiväkodin tiimivastaavana vastaavan varhaiskasvatuksen opettajan virkavapaan aikana 1.9.2022 -31.1.2023.

Tästä syystä varhaiskasvatuksen erityisopettajan työnvaativuudenarviointi tulee tarkistaa 1.9.2022 alkaen.

Varhaiskasvatusjohtaja yhdessä vt. sivistysjohtajan kanssa on vertaillut ja arvioinut varhaiskasvatuksen opettajien sekä erityisopettajan tehtäväkuvat, TVA:t ja kokonaispalkkauksen. Vertailu on oheismateriaalina.

Varhaiskasvatusjohtaja on laatinut tarkastelun pohjalta uuden tehtäväkuvan varhaiskasvatuksen erityisopettajalle, joka on hänen kanssaan käyty läpi.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan hinnoittelutunnus ja peruspalkka säilyvät entisellään. Varhaiskasvatusjohtaja esittää TVA:n tarkastelujen ja vertailujen pohjalta varhaiskasvatuksen erityisopettajalle TVA:n määräaikaista nostamista 150 eurolla 1.9.2022 alkaen työtehtävien vaativuuden lisääntymisen johdosta. Korotuksen jälkeen varhaiskasvatuksen erityisopettajan TVA on 508,52 €.

Ehdotus

Esittelijä

  • Päivi Rantakokko, vt. sivistysjohtaja, paivi.rantakokko@muonio.fi

Lautakunta esittää kunnanhallitukselle, että hallitus korjaa varhaiskasvatuksen erityisopettaja Leena Raitasen palkan vastaamaan hänen nykyisten työtehtäviensä vaativuutta ajalla 1.9.2022 -31.1.2023 nostamalla hänelle maksettavan TVA:n 508,52 euroon.

Päätös

Lautakunta hyväksyi esittelijän ehdotuksen.

Tiedoksi

kunnanhallitus