Tekninen lautakunta, kokous 2.2.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 5 Työkonepalveluiden hankinta vuodelle 2021

MUODno-2020-165

Aikaisempi käsittely

Valmistelija

Jussi-Pekka Tammilehto, tekninen johtaja, jussi-pekka.tammilehto@muonio.fi

Perustelut

Tekninen osasto on pyytänyt koneurakoitsijoita tarjoamaan maanrakennuskoneita kaivuu-, maansiirto-, lumi- sekä muihin mahdollisiin töihin. Lisäksi on pyydetty tarjouksia vesihuoltolaitoksen verkoston piirissä olevien sakokaivojen tyhjennyksen ja sakokaivolietteen kuljetuksen järjestämisestä kiinteistöiltä Muonion keskusjätevedenpuhdistamolle. Tarjoukset tuntihinnoista on pyydetty vuodelle 2021.

Tarjouspyyntö on julkaistu 2.12.2020 julkaistu kunnan internetsivulla ja Cloudia pienhankintapalvelussa. Tarjoukset tuli jättää Cloudiaan 14.12.2020 klo 12:00 mennessä.

Tekninen toimisto on avannut tarjoukset tarjousajan päätyttyä ja määräaikaan mennessä tuli kolme (3) tarjousta. Yhteenveto saapuneista tarjouksista esitellään kokouksessa.

Ehdotus

Esittelijä

Jussi-Pekka Tammilehto, tekninen johtaja, jussi-pekka.tammilehto@muonio.fi

Tekninen lautakunta ottaa asian käsiteltäväkseen tässä kokouksessa. Lautakunta hyväksyy määräaikaan mennessä saapuneet konetarjoukset ja valitsee liitteen mukaan kuhunkin työhön tarkoituksenmukaisimman ja kokonaistaloudellisesti edullisimman koneen. Pieniin ja lyhytkestoisiin työtehtäviin tekninen toimisto voi valita harkintansa mukaan nopeasti saatavilla olevan koneen.

Päätös

Rami Rauhala esitti tarjouspyynnön laittamista uudelleen auki, koska tarjousaika on ollut lyhyt ja tarjouksia on tullut vähän. Lautakunnan jäsenet eivät nähneet tarjouksien sisältöä. Lautakunta päätti yksimielisesti Rami Rauhalan esityksen mukaan. Saapuneet tarjoukset huomioidaan uudessa kilpailutuksessa. Tarjouspyynnöstä ilmoitetaan myös seuraavassa kuntatiedotteessa.

Valmistelija

  • Jussi-Pekka Tammilehto, tekninen johtaja, jussi-pekka.tammilehto@muonio.fi

Perustelut

Teknisen lautakunnan päätöksellä Muonion kunnan tekninen osasto on jatkanut työkonepalveluiden hankinta-aikaa ja pyytänyt koneurakoitsijoita tarjoamaan maanrakennuskoneita (traktorit, pyöräkoneet, kaivinkoneet, kuorma-autot ym.) kaivuu-, maansiirto- lumi-, ym. mahdollisiin töihin, sekä Muonion kunnan vesihuoltolaitoksen verkoston piirissä olevien sakokaivojen tyhjennyksen ja sakokaivolietteen kuljetuksen järjestämisen kiinteistöiltä Muonion keskusjätevedenpuhdistamolle sekä lisäksi mahdollisiin kunnan järjestämiin projektitöihin. Tarjoukset tuntihinnoista pyydettiin ajalle helmikuu 2021 – joulukuu 2021. Tarjous tuli jättää Cloudia-pienhankintapalveluun 29.1.2021 klo 12.00 mennessä. Aikaisemmin tehdyt tarjoukset pidetään voimassa.

 

 

Ehdotus

Esittelijä

  • Jussi-Pekka Tammilehto, tekninen johtaja, jussi-pekka.tammilehto@muonio.fi

Esitys kokouksessa.

Tekninen johtaja

Tekninen lautakunta päättää ottaa koneet töihin liitteenä olevan listan mukaan.

Päätös

Jari Makkonen toimi pöytäkirjan tarkastajana tämän pykälän osalta.

Tekninen lautakunta hyväksyy ehdotuksen.

Esteellisyys

  • Rami Rauhala