Tekninen lautakunta, kokous 2.2.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 6 Teknisen lautakunnan kokousaikataulu vuonna 2021

MUODno-2021-12

Valmistelija

  • Jussi-Pekka Tammilehto, tekninen johtaja, jussi-pekka.tammilehto@muonio.fi

Perustelut

Muonion kunnan hallintosäännön 90 § mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessa varapuheenjohtaja. Kutsussa ilmoitetaan kokouksen aika ja paikka sekä mahdollisuuksien mukaan käsiteltävät asiat (asialista). 

Kokouskutsu lähetetään jäsenille ja muille, joilla on läsnäolo-oikeus tai –velvollisuus, toimielimen päättämällä tavalla. 

Tekninen lautakunta on kokouksessaan 14.9.2017, 54 § päättänyt, että kokouskutsu ja mikäli mahdollista myös esityslista lähetetään sähköpostilla lautakunnan jäsenille ja kunnanhallituksen edustajille viisi (5) päivää ennen kokousta. Tekninen lautakunta on kokouksessaan 17.12.2019, 112 § lisännyt, että esityslista toimitetaan lautakunnan jäsenten lisäksi myös lautakunnan varajäsenille.

Pöytäkirjat pidetään tarkastamisen jälkeen nähtävänä kunnan internetsivulla muonio.cloudnc.fi.

Ehdotus

Esittelijä

  • Jussi-Pekka Tammilehto, tekninen johtaja, jussi-pekka.tammilehto@muonio.fi

Tekninen lautakunta päättää, että kokouskutsu ja mikäli mahdollista myös esityslista lähetetään sähköpostilla lautakunnan jäsenille ja kunnanhallituksen edustajille viisi (5) päivää ennen kokousta ja, että esityslista lähetetään myös varajäsenille. 

Lisäksi lautakunta päättää pitää vuoden 2021 lautakunnan kokoukset ensisijaisesti aina kuukauden viimeisenä tiistaina lukuun ottamatta heinä- ja joulukuuta, jotka ilmoitetaan erikseen.

Päätös

Tekninen lautakunta hyväksyy ehdotuksen.