Elinvoimalautakunta, kokous 20.3.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 24 LISÄPYKÄLÄ: Muonion vesihuoltolaitoksen kartta-aineiston loppuunsaattaminen ja saneeraussuunnitelmien laatiminen (lisäpykälä)

MUODno-2024-130

Valmistelija

  • Jaakko Muotka, vs. elinvoimajohtaja, jaakko.muotka@muonio.fi

Perustelut

ELY-keskus on myöntänyt tukea Muonion kunnan vesihuollon kehittämissuunnitelmahankkeelle. 

Vuonna 2023 vs.vesihuoltolaitoksen päällikkö Antti Kujala on aloittanut verkostokartan laatimisen kesällä kerätyn mittatietoaineiston perusteella. 

Vs. vesihuoltolaitoksen päällikkö Jaakko Muotka on 12.3.2024 pyytänyt tarjouksia vesihuoltoverkoston mittausaineiston loppukäsittelystä ja verkostokartta-aineiston loppuunsaattamisesta mittausaineiston ja historiatietojen pohjalta. Näiden tehtävien arvioitu työaika on noin 40 tuntia. Edellisen lisäksi tarjouspyyntöön sisältyy keskustan vesihuoltoverkoston pitkäntähtäimen saneeraussuunnitelman sekä ensimmäisenä saneerattavien alueiden rakentamis- ja possutussuunnitelmien laatiminen tehtyjen mittausten, viemärikuvauksien ja käytössä olevan historiatiedon pohjalta. Urakoitsija huolehtii myös tarvittavien maaperätutkimuksien teettämisestä. 

Tarjouspyynnöt on lähetetty sähköisesti Verkostomestari Oy:lle, Sweco Oy:lle ja Insinööritoimisto Pohjois-Suomen suunnittelupalvelu Oy:lle. 

Työt on tarkoitus toteuttaa tuntihintaperusteisesti ja töiden tavoiteaikataulu on kartta-aineiston valmistumisen osalta 15.4.2024, PTS:n  ja ensimmäisenä saneerattavien alueiden rakentamissuunnitelman laatimisen osalta 31.5.2024 sekä possutussuunnitelman laatimisen osalta 28.6.2024. 

Tarjoukset tuli toimittaa sähköpostitse osoitteeseen elinvoima@muonio.fi 20.3.2024 klo 15:00 mennessä.

Hankinta alittaa kansalliset kynnysarvot eikä hankintaan näin ollen sovelleta lakia julkisista hankinnoista. 

Hankinnan valintaperusteena on halvin tuntihinta. Tarjouksessa tulee käydä ilmi tuntityöarvio PTS:n ja saneerattavien alueiden rakentamissuunnitelmien laatimisesta. 

Määräaikaan mennessä saapuivat seuraavat tarjoukset: 

- Verkostomestari Oy, tuntihinta 85 eur (alv 0%)
- Insinööritoimisto Pohjois-Suomen Suunnittelupalvelu Oy, tuntihinta 70 eur (alv 0%)
- Sweco Finland Oy, tarjouksessa tehtäväkohtaisesti useita tuntihintoja. Oheismateriaalina esitettävän keskituntihintalaskelman perusteella tuntihinnaksi muodostuu 73,50 eur (alv 0%)

 

Ehdotus

Esittelijä

  • Jussi-Pekka Tammilehto, elinvoimajohtaja, jussi-pekka.tammilehto@muonio.fi

Elinvoimalautakunta hyväksyy edullisimman tuntihinnan tarjonneen Insinööritoimisto Pohjois-Suomen Suunnittelupalvelu Oy:n tarjouksen tuntihintaan 70 eur (alv 0%). 

Päätös

Elinvoimalautakunta hyväksyi esittelijän ehdotuksen.