Kunnanhallitus, kokous 5.12.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 270 Kunnanhallituksen kokousaikataulu vuonna 2023

MUODno-2022-565

Valmistelija

  • Katri Rantakokko, hallintojohtaja, katri.rantakokko@muonio.fi

Perustelut

Hallintosäännön mukaan 15. luvun määräyksiä kokousmenettelyistä noudatetaan valtuustoa lukuun ottamatta kunnan toimielinten kokouksissa (123 §).

Toimielin pitää kokouksensa päättämänään aikana ja päättämässään paikassa. Kokous pidetään myös, milloin puheenjohtaja katsoo kokouksen tarpeelliseksi tai enemmistö toimielimen jäsenistä tekee puheenjohtajalle esityksen sen pitämisestä (hallintosääntö 127 §).

Kunnanhallitus päätti 22.11.2021 § 357 pitää varsinaiset kokoukset vuonna 2022 pääsääntöisesti kerran kuukaudessa (kuukauden neljäs maanantai) klo 16 alkaen kunnantalon valtuustosalissa. Kokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteydellä.

Ehdotus

Esittelijä

  • Laura Enbuska-Mäki, kunnanjohtaja, laura.enbuska-maki@muonio.fi

Kunnanhallitus päättää pitää varsinaiset kokoukset vuonna 2023 pääsääntöisesti kerran kuukaudessa (kuukauden neljäs maanantai) klo 15 alkaen kunnantalon valtuustosalissa. Kokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteydellä.

Päätös

Hallitus hyhväksyi esittelijän ehdotuksen.

Tiedoksi

palvelualueet

Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

  • vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
  • virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
  • etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)