Kunnanhallitus, kokous 27.2.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 65 LISÄPYKÄLÄ: Sovintoesitys Metsäniitty palveluasumisyksikön puutteista ja virheistä Adapteo Finland Oy:lle (lisäpykälä)

MUODno-2021-597

Valmistelija

  • Jussi-Pekka Tammilehto, elinvoimajohtaja, jussi-pekka.tammilehto@muonio.fi

Perustelut

Neuvottelut Palveluasumisyksikkö Metsäniityn taloudellisen loppuselvityksen erimielisyyksien ratkaisemiseksi ovat jatkuneet urakoitsija Adapteo Finland Oy:n kanssa. Osapuolet ovat eri mieltä edelleen mm. kunnalle syntyneistä kustannuksista rakennuksen valmistumisen viivästymisestä (asukkaiden vuodeosaston ja Ojusniityn kustannukset), sopimuspoikkeamista ja lämmitysjärjestelmän toimimattomuudesta (lämmityksen lisäkustannukset).

Elinvoimajohtaja ja kunnanjohtaja ovat 8.2.2023 laatineet alustavan sovintoesityksen, joka toimitetaan esityslistan oheismateriaalina.

Ehdotus

Esittelijä

  • Laura Enbuska-Mäki, kunnanjohtaja, laura.enbuska-maki@muonio.fi

Kunnanhallitus hyväksyy 8.2.2023 päivätyn sovintoesityksen taloudellisen selvityksen nro. 4 jälkeen esitettäväksi Adapteo Finland Oy:lle.

Päätös

Hallitus hyväksyi esittelijän ehdotuksen.

Tiedoksi

Adapteo Finland Oy, elinvoimapalvelut, taloushallinto

Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

  • vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
  • virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
  • etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)